16 & 17 september 2017 wordt op alle amateurverenigingen in Nederland gevoetbald voor jongens en meiden met een beperking. Doe je mee? Klik hier voor het deelnamepakket en een toelichting op mogelijke activiteiten.

De KNVB ondersteunt dit Zwaluwen Weekend met het beschikbaarstellen van radiocommercials en advertenties in de landelijke dagbladen en roept alle amateurverenigingen op om een steentje bij te dragen.

Op 15 september organiseert de Zwaluwen Jeugd Actie  een Wereld Record poging aaneengesloten penalty schieten bij TOP Oss om extra aandacht te vragen voor het passend voetbal. Alle vormen van passend voetbal zullen tijdens dit evenement aanwezig zijn. Naast de 2253 deelnemers die wij nodig hebben om het wereldrecord te breken, zullen ook alle afdelingen van het passend voetbal een penalty komen nemen dan wel proberen te stoppen. En worden er diverse demonstratiewedstrijden gespeeld.Denk hierbij aan amputatievoetbal, G-voetbal, blindenvoetbal, dovenvoetbal en Frame voetbal.

Iedereen is van harte welkom om deze dag een penalty te komen nemen en een bijdrage te leveren aan de actie.

Zowel tijdens het weekend als tijdens het evenement in Oss wordt geld ingezameld. Met de opbrengsten kunnen meer jongeren met een beperking voetballen. Kunnen trainers worden opgeleid. Kunnen accommodaties worden aangepast. En kunnen we mooie toernooien mee helpen organniseren zoals het EK CP voetbal in 2018. 

VOOR WIE VOETBAL JIJ ?
Doe mee en kom 15 september naar Oss of doneer 16 en 17 september via je eigen voetbalvereniging of via deze website! Dank je wel.