Dit seizoen is bij BSVV een vrouwen seniorenteam gestart. Het team wordt getraind door Leo Warries en de wedstrijdbegeleiding is de verantwoordelijkheid van Piet Jaap Loonstra en Richard Sterken. Het team bestaat uit maar liefst 28 dames en er wordt getraind op maandag en woensdag vanaf 19:45. Zaterdag was de eerste thuiswedstrijd en dat was een prima gelegenheid om het team te presenteren in de nieuwe tenues. Dolmans Landscaping is de komende 3 seizoen tenuesponsor van de dames. Roelf Schuiling, regiomanager van Dolmans in Beilen was aanwezig op de bloemen in ontvangst te nemen en met het team op de foto te gaan.
 
Trainingspakkensponsor zijn Multitraining Bovensmilde, Ben Tingen Personal Training, Niels Slaapcomfort en Snurky.nl. Ook met hen is een 3 jarige overeenkomst afgesloten. Niels Vanderveen en Ben Tingen waren namens de sponsoren aanwezig om met de dames op de foto te gaan.

Foto's zie: vrouwenteam 

Met de hulp van deze sponsoren en het technische kader maakt het vrouwenvoetbal een nieuwe start en vormen zij een volwaardig onderdeel van de seniorenafdeling van BSVV. Indien de belangstelling blijft stijgen kan op termijn zelfs worden gestart met een tweede team. Ben je als dame geïnteresseerd in voetbal en wil je spelen en trainen bij een gezellige club, kom dan eens langs op de maandag of de woensdagavond! De BSVV dames speelden zaterdag hun 2e bekerwedstrijd tegen Dwingeloo die nipt met 2-3 verloren werd.