Vanwege het geplande onderhoud is het gebruik van de velden de komende weken beperkt. Op dit moment is al onderhoud uitgevoerd aan het trainingsveld en aan veld 2. De verwachting is dat binnen 1-2 weken gestart wordt met het onderhoud aan het hoofdveld en het jeugdveld. Omdat de trainingen lang stil hebben gelegen, hebben veel teams behoefte om nog enkele weken of zelfs de zomer door te trainen. Wij hebben als bestuur besloten hier voor zover mogelijk aan tegemoet te komen. Concreet betekent dit het volgende:

-Op het jeugdveld en het hoofdveld kan worden getraind zolang deze nog niet in onderhoud zijn.
-Het trainingsveld blijft tot 1 augustus (of tot zoveel langer als nodig is) gesloten.
-Zodra het jeugdveld en het hoofdveld in onderhoud gaan mag op veld 2 tussen de doelgebieden worden getraind. Op de doelgebieden mag niet worden gevoetbald.
-Velden die beregend worden of waar beregeningsinstallaties staan opgesteld mogen niet worden bespeeld.

Voor het herstel van de velden en het weer kunnen bespelen van de velden is het van essentieel belang dat een ieder zich aan bovenstaande afspraken houdt. De velden die in onderhoud zijn zullen worden gemarkeerd met rood-witte linten. De onderhoudsploeg zal de doelgebieden van veld 2 afbakenen met rood-wit lint zodat duidelijk is op welke delen van het veld kan worden getraind.

Vanaf het moment dat alleen veld 2 nog gedeeltelijk bespeelbaar is neemt onze ruimte fors af. Teams die nog willen doortrainen worden verzocht dit door te geven aan de verantwoordelijke bestuursleden Niels Hoogeveen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Johan de Jonge (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij zullen zo nodig een schema maken als ruimtegebrek ontstaat.

Na de zomervakantie (vanaf 17 augustus) zullen de trainingen weer op de gebruikelijke tijdstippen plaatsvinden. Voor de senioren geldt tot nadere berichtgeving dat alleen mag worden getraind met inachtneming van de 1,5 meter regel en er derhalve nog geen partijvormen mogen worden gedaan. Tevens zullen de kleedkamers voorlopig nog gesloten blijven.