Op de ledenvergadering van dinsdag 10 maart waren circa 75 leden en ouders van leden ingegaan op de persoonlijke uitnodiging. Als enige agendapunt stond het tekort aan bestuursleden en overige vrijwilligers op de agenda. De centrale vraag aan de leden was: "Wat kunnen jullie betekenen voor BSVV?".

Aan de hand van de centrale thema's strategie, structuur en verbinding heeft interim-voorzitter Gerard Gelling eerst de huidige bestuurssamenstelling en organisatie van de club toegelicht. Daarna werd verteld wat de gewenste bestuurssamenstelling en organisatie van de club zou zijn. Vervolgens werd de vergadering geschorst en konden belangstellenden zich beraden of zij zich kandidaat willen stellen voor een (bestuurs)functie.

De volgende personen hebben zich voor een bestuursfunctie gemeld en zijn door de vergadering benoemd.
• Bestuurslid algemene zaken, Marten Homan
• Bestuurslid algemene zaken, Sandra Sikkenga
• Bestuurslid jeugdzaken, Nico Hoogeveen
• Bestuurslid financiële zaken, Joris Winter

Alle bestuursleden draaien vanaf nu mee in de bestuursvergaderingen. De nieuwe bestuursleden jeugdzaken en financiële zaken kunnen op deze wijze nog enkele maanden meedraaien met de huidige zodat een soepele overdracht kan plaatsvinden. Voor de bestuursleden algemene zaken staat de portefeuille in hoofdlijnen vast. Deze zal in de eerstvolgende bestuursvergadering worden afgestemd. Het bestuur is hiermee op 1 functie na weer voltallig. Er ontbreekt namelijk nog een voorzitter. De vergadering heeft het bestuur mandaat gegeven om in contact te treden met mogelijke kandidaten en die voorlopig te benoemen. Kent u of bent u een kandidaat voor het voorzitterschap dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of persoonlijk met 1 van de bestuursleden.

De kantinecommissie is uitgebreid met Thomas Klein Bramel (voorzitter) en Kimberley de Jong. Daarnaast maken Martijn Olijve en Claudia Bouman deel uit van de kantinecommissie.

Verder zal er een accommodatie-commissie worden opgericht die zich bezig gaat houden met vraagstukken omtrent de huisvesting.

Jaap de Vries heeft zich tijdens de vergadering beschikbaar gesteld om de taken van Dirk Mulder als consul over te nemen.

Jaap Luit is bereid gevonden om na dit seizoen de taken van Henk Louwes als materiaalman over te nemen.

Verder hebben zich tijdens de vergadering diverse mensen aangemeld om te helpen als jeugdtrainer, lijnen kalker en kantinevrijwilliger. Voor de laatste functie worden nog steeds mensen gezocht. Hoe meer kantinevrijwilligers, hoe minder vaak men een kantinedienst hoeft te draaien. Ook mensen die 1 of 2 keer per jaar een dienst willen draaien zijn van harte welkom.

Wij kijken als bestuur terug op een succesvolle ledenvergadering die een goede basis legt voor de continuïteit van de vereniging. Wij hebben goede hoop dat met een voltallig bestuur op alle portefeuilles ook een voorzitter te vinden zal zijn die wij op onze voorjaarsledenvergadering kunnen benoemen.

Namens het bestuur,
Gerard Gelling
Voorzitter a.i.