Sinds seizoen 18/19 werken De Praktijk en BSVV nauw samen op het gebied van de sportverzorging. Jeroen Fokkens van De Praktijk ondersteunt Andre Sturre op de dinsdagavond en is dan voor geblesseerde BSVV leden beschikbaar.

Bij ernstige blessures is het uiteraard mogelijk voor verdere behandeling afspraken te maken met De praktijk (gevestigd bij Sportique in Bovensmilde).

Onderdeel van de sponsorafspraken is dat BSVV profiteert van het aantal behandelingen dat BSVV-leden (inclusief ouders en overige familieleden) afnemen bij Sportique. Dit kan worden gerealiseerd door bij de eerste afspraak een behandelkaartje te vragen en hierop de letters BSVV te laten zetten door de behandelend therapeut. Het afsprakenkaartje kan worden ingeleverd in een speciaal daarvoor bestemde bus in de kantine van BSVV. Ter bescherming van uw privacy verzoeken wij u om uw naam niet op het behandelkaartje te zetten.

Wij zijn blij met de samenwerking en de deskundigheid van de mensen van De Praktijk en zien uit naar een seizoen met snel genezende blessures.