Donderdag 30 januari bereikte ons het verschrikkelijke bericht van het plotselinge overlijden van Ranco Klein, onze voorzitter.

Ranco was sinds 2018 voorzitter van BSVV. Ranco toonde zich een betrokken mens in de Bovensmildeger (voetbal)samenleving. Hij stond op, waar anderen bleven zitten. Het kenmerkt de mens in hem, Ranco stond altijd klaar voor een ander.

Ranco was een echt familiemens, dit stond bij hem altijd op de eerste plaats. Een warme vader, die trots was op zijn kinderen Yerold, Jeffrey, Julia en Yasmine.

Als bestuurslid hebben wij hem leren kennen als een rustige, standvastige persoonlijkheid. Hij plaatste zichzelf niet altijd op de voorgrond, maar was aanwezig als stille kracht binnen de vereniging. Ranco had een luisterend oor voor iedereen, toonde zich leergierig en durfde zich kwetsbaar op te stellen. Eigenschappen om trots op te zijn.

Naast zijn bestuursfunctie toonde Ranco zich betrokken bij het wel en wee in de vereniging. Vanzelfsprekend keek hij graag naar zijn zoon Yerold bij de wedstrijden van de eerste selectie. Maar Ranco was ook een frequent bezoeker van de maandelijkse klaverjasavonden.

Wij zullen hem enorm missen bij onze vereniging. Sterker dan het verlies, is de herinnering die blijft!

Wij wensen zijn vrouw Tina, zijn kinderen Yerold, Jeffrey, Julia en Jasmine heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.