Het bestuur van de Stichting Midden-Drenthe Zomer Cup heeft in de afgelopen maanden de eerste editie van de Midden-Drenthe Zomer cup geëvalueerd samen met de 10 verenigingen. De organisatie van de 2de editie van de Midden-Drenthe zomer cup is reeds begonnen en er zijn fantastische nieuwe ideeën op tafel gebracht voor de 2de editie. Een paar veranderingen: alle wedstrijden van JO17, JO19 en senioren heren en dames worden op vrijdagavond gespeeld en spelen de JO8 t/m JO16 op zaterdag tot rond de middag. In de middag proberen we een gezamenlijk Midden-Drenthe dames team en een gezamenlijk Midden-Drenthe heren team te laten spelen tegen aansprekende teams. Namen zijn nog niet bekend, maar daar wordt momenteel hard aan gewerkt. Tussen de wedstrijden door doen we de prijsuitreikingen van de aparte poules en na afloop van de heren wedstrijd maken we de winnaar bekend van de Midden-Drenthe Zomer Cup. Voor de jeugd worden er allerlei zaken geregeld, zodat zaterdagmiddag voor iedereen leuk wordt. Met deze wedstrijden hopen we op meer publiek en is het ook veel leuker voor de jeugd.

Busverbinding
Voor de vrijdagavond wordt er een busverbinding tussen de sportparken geregeld. Afgelopen jaar was deze te laat rond, maar voor de 2de editie zal deze ruim op tijd met de clubs gecommuniceerd worden. Iedereen kan zo goedkoop bij sv Hoogersmilde komen en kunnen ook weer veilig naar huis komen.

Vrijwilligers
Met dank aan alle vrijwilligers konden we er in 2019 een geweldig toernooi van maken. Wil je in 2020 ook meehelpen, neem dan contact op met het bestuur van je eigen vereniging. Alle hulp is welkom!

Data 2de editie
De 2de editie Midden-Drenthe Zomer Cup staat gepland voor vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020 bij sv Hoogersmilde. Zij wonnen afgelopen jaar de 1e editie van het toernooi!

Vrijdagavond moet een feestje worden
De wedstrijden op vrijdagavond worden straks door de organiserende verenigingen meer gezellig gemaakt: muziekje, wellicht BBQ-tje. Dit is gezellig voor de deelnemers en beter voor de omzet van de kantine. Het bestuur van de Midden-Drenthe Zomer Cup zorgt voor vlaggen, posters en ander reclame materiaal, zodat dit evenement meer gaat leven bij de deelnemers.