Een leven lang BSVV, dit is echt van toepassing op Jan geweest. Jan Hagedoorn was al vanaf het prille begin bij BSVV. In onze ledenadministratie staat hij als lid vermeld sinds 1-1-1949, ruim voor de oprichtingsdatum van BSVV. Hieronder hebben wij een teamfoto uit de jaren ’50 waarop hij als speler staat afgebeeld.

1950 1960 BSVV 1

Jan Hagedoorn heeft diverse functies vervuld bij de club van jeugdtrainer en scheidsrechter tot voorzitter. Zijn lange staat van dienst heeft er in geresulteerd dat hij bij zijn afscheid als voorzitter benoemd is tot erevoorzitter.

Ook buiten BSVV heeft Jan Hagedoorn veel voor het voetbal betekend. Hij is nog actief geweest als scheidsrechter betaald voetbal en is diverse malen onderscheiden door de KNVB.

2004 Jan Hagedoorn Scheidsrechter


Jan was er voor BSVV maar de jeugd was echt Jan zijn ding. De wat oudere leden van BSVV hebben bijna allemaal training gehad van Jan op de woensdagmiddag. Veel inmiddels oudere jeugdleden van BSVV kennen hem als “Meneer Hagedoorn”. Jan was er altijd voor de jeugd regelde alles voor ze en stond altijd voor ze klaar.

1987 Jan Hagedoorn BSVV F1 1987 Kampioen

Groot was de schok in alle geledingen van de vereniging toen wij woensdag het bericht kregen dat Jan Hagedoorn was overleden. Wij zijn hem heel veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor BSVV heeft betekent. Wij wensen zijn familie en nabestaanden veel sterkte in deze droevige tijd.

2018 Jan Hagedoorn Erevoorzitter BSVV