HHSPORT en BSVV hebben besloten de bestaande samenwerking met maar liefst 6 jaar te verlengen. Dit betekent dat HHSPORT exclusief kleding- en materiaal leverancier blijft van BSVV. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen 3 jaar. Dit blijkt ook uit de langjarige verlenging van de samenwerking. HHSPORT heeft recent een nieuwe grotere winkel betrokken aan de Linthorst Homanweg in Smilde en heeft daarmee de mogelijkheid te komen tot een nog ruimer assortiment.

De overeenkomst wordt uitgebreid tot de levering van alle door de teams gebruikte kleding zoals shirts, shorts, kousen/sokken, trainingspakken, inloopshirts terwijl alle benodigde sportmaterialen de komende jaren ook gewoon door HHSPORT geleverd zullen blijven worden. Bij dit bericht zijn een aantal foto's opgenomen van door BSVV gebruikte team-kleding.

HHSPORT levert een belangrijke tegenprestatie in de vorm van natura sponsoring en een aantrekkelijke kortingsregeling voor BSVV. Ook leden van BSVV ontvangen een klantenkaart waardoor zij gebruik kunnen maken van diverse voetbal gerelateerde acties.

Daarnaast blijft HHSPORT naamsponsor van het scorebord langs het hoofveld.

IMG 20191109 WA0001

BSVV is enorm blij met de verlengde samenwerking met HHSPORT. Dankzij de snelle levering van de kleding en de steun van onze sponsoren zijn wij in staat al onze teams in kwalitatief goede kleding te laten spelen.