BSVV wil graag een gastvrije vereniging zijn. Dat geldt ook voor de zaterdagmiddag. Op dit moment zijn er onvoldoende vrijwilligers beschikbaar om de kantine op de zaterdagmiddagen open te houden. Wij moeten helaas voor de zoveelste keer de noodklok luiden.
Zaterdagmiddag 7 september vullen bij wijze van hoge uitzondering twee bestuursleden de kantinedienst in. Dit is de eerste en tevens de laatste keer. Bestuursleden hebben hun handen vol aan hun bestuurstaak en kunnen dit er niet bij doen.

De kantine is het kloppend hart van onze vereniging. In de huidige situatie hebben wij vier vrijwilligers voor de middagdienst, dit is zwaar onvoldoende. Wij hebben minimaal 14 vrijwilligers nodig voor de zaterdagmiddag om de kantine open te houden. Op die manier hoeft iedere vrijwilliger maar 1 keer in de 7 weken iets te doen van 12:30 uur tot 15:30 uur of van 15:30 tot de sluiting om 18:30 uur.

Ondanks diverse oproepen hebben zich nog geen vrijwilligers aangemeld bij het bestuurslid kantinezaken. Wij zijn dan ook geen andere oplossing dan om vanaf zaterdag 14 september de kantine om 16:00 te sluiten.

Vrijwilligers kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0620600124. Alvast bedankt!
Het bestuur

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Dinsdag 18 augustus 2020
BSVV 1 - SVZ 1 (aanvang 19.30 uur)
Sportpark Bovensmilde