De inschrijving voor de vijfde editie van De Hel van Bovensmilde is nog maar net geopend en er hebben zich nu al meer dan 150 deelnemers aangemeld!
De mudrace met een knipoog wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 november en zal traditiegetrouw weer starten vanaf de ijsbaan in Bovensmilde.
De inschrijving blijft tot 22 september geopend, iedereen die zich voor die tijd inschrijft, krijgt gegarandeerd het speciaal ontworpen loopshirt.
Deelnemers (individueel, volwassen teams of ouder-kind teams) kunnen zich online inschrijven via https://www.dehelvanbovensmilde.nl/

Kick-off
Traditioneel getrouw is er voorafgaand aan de Hel van Bovensmilde, een speciale Kick-off avond. Tijdens deze avond informeert de organisatie alle vrijwilligers (indien geïnteresseerd) over de komende editie van De Hel van Bovensmilde onder het genot van een hapje en drankje. Ook dit jaar is de organisatie nog dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het jou, als vaste of nieuwe vrijwilliger, leuk om te helpen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat je verder informeren op de gezellige Kick-off avond. Vaste vrijwilligers hebben tevens een aparte mail ontvangen, ook daar kan op gereageerd worden.

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Dinsdag 18 augustus 2020
BSVV 1 - SVZ 1 (aanvang 19.30 uur)
Sportpark Bovensmilde