BSVV'ers,

Jullie voelen het al wel aankomen: de bezetting van de kantine is weer een hoofdpijndossier dit seizoen. Zoals het nu lijkt komen we nog steeds een aantal helpende handen tekort om de wekelijkse planning rond te krijgen.

Helaas kunnen we dit tekort al gauw gaan merken. Aanstaande zaterdag begint het seizoen met bekerwedstrijden op ons sportpark. Onder andere het eerste speelt thuis. Op dit moment hebben we de bezetting rond tot 15.30u. Als we geen vrijwilligers kunnen vinden bestaat de kans dat de kantine al om 17.00u de deuren moet sluiten. Dat wil niemand. Met name wanneer het eerste thuis speelt.

Deze trend kan zich dus ook voortzetten gedurende het seizoen. Met de huidige bezetting lukt het simpelweg niet om iedere zaterdag de kantine open te houden zonder te veel te vragen van een select groepje kanjers. Daarom vragen we bij deze om vrijwilligers voor in de kantine. Een dienst op zaterdag duurt maar 3,5 - 4 uur afhankelijk van het dagdeel. Het is dus niet zo dat je de hele dag bezig bent.

Vrijwilligers kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0620600124. Alvast bedankt!

 

 

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Dinsdag 18 augustus 2020
BSVV 1 - SVZ 1 (aanvang 19.30 uur)
Sportpark Bovensmilde