Heren senioren 2019/2020,

Nu de zomerstop teneinde loopt lijkt ook het voetbal seizoen voor alle senioren te beginnen bij "ons" BSVV.
Let wel, lijkt....

 

Om het seizoen te starten met 5 teams is er getracht om getalsmatig ook 5 teams samen te stellen en daar wringt nou net de schoen !!!
Er is, in overleg met het dagelijks bestuur van BSVV, door middel van gesprekken (persoonlijke en/of telefonisch) geprobeerd een oplossing te vinden voor het 2de. Het elftal bestaande uit selectie spelers en afvallers dat aangevuld moet worden om zaterdags te kunnen spelen.
Tevens is er geen keeper en leider/coach bij dit 2de!!!

 

De gesprekken hebben niet tot een definitieve oplossing geleid, wat mij (en het bestuur van BSVV) zorgen baart. De tijdelijke oplossing is nu gevonden in het feit dat we eigenlijk doorgaan zoals afgelopen seizoen.

 

Naar aanleiding van de leidersbijeenkomsten van de donderdagavond zal het 2de nu aangevuld worden vanuit het 3de- én het 4de elftal.
Dit neemt niet weg dat in geval van een tekort, de volgende regel wel gaat gelden..... het 1e gáát voor 2, het 2de gáát voor 3, het 3de gáát voor 4 en het 4de gáát voor 5.... te allen tijden!!!
Dit probleem binnen BSVV is echter een probleem van álle spelende senioren binnen (dus jullie !!) en ik hoop dan ook dat we met elkaar tot oplossingen kunnen komen en een beetje afkomen van kleinere clubjes binnen een vereniging.

 

Nog 1 ding, mocht er geen keeper en leider/coach komen voor het 2de elftal dan bestaat de kans dat er alsnog een elftal uit competitie wordt genomen en zullen er spelers over de resterende teams verdeeld worden !!!!

 

Mvg Richard,
Voetbalzaken Senioren (waarnemend)

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Dinsdag 18 augustus 2020
BSVV 1 - SVZ 1 (aanvang 19.30 uur)
Sportpark Bovensmilde