Beste leden,

Hieronder staat de jeugdindeling voor komend seizoen. In principe wordt deze indeling niet meer gewijzigd, op een aantal uitzonderingen na. Zo kunnen, met name in de oudere jeugd, nog enkele spelers vervroegd omhoog geschoven worden om de tekorten in die teams op te vullen. Mocht na deze bekendmaking nog een aantal spelers stoppen, wederom met name in de oudere jeugd, dan kan dat tot gevolg hebben dat er nog een grote wijziging nodig is. Als dat zover komt zullen we de desbetreffende teams hierover inlichten.

Sinds enkele jaren is het mogelijk om per leeftijdscategorie een team in te schrijven. Door het lage aantal spelers in de oudere jeugd zijn we genoodzaakt hier gebruik van te maken, vandaar dat we komend seizoen een Jo14 en Jo16 inschrijven. Mocht de KNVB niet voldoende teams in deze leeftijdscategorie ingeschreven krijgen voor komend seizoen, dan zal dit team een leeftijdscategorie hoger gaan spelen. Dan wordt de Jo14 een Jo15 en de Jo16 een Jo17.

Bij vragen of opmerkingen kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugdbestuur BSVV

Klik hier om de teamindeling te downloaden.

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Zaterdag 7 december 2019
Kantinedienst ochtend
08.00u-12.00u: P. Lok
Gastteam:
JO14-1
Bestuurslid van dienst:
T. Klein-Bramel
Kantinedienst middag
12.00u-15.30u: P. Lok
15.30u-19.00u: R Guichelaar
Bestuurslid van dienst:
A. Doek