Woensdag 22 mei werd de jaarlijkse voorjaarsledenvergadering gehouden. Tijdens de ALV werd mededeling gedaan over de Midden-Drenthe cup. Dit toernooi, waaraan alle voetbalclubs uit de gemeente meedoen, wordt gehouden op 21 en 22 juni. Het programma is nog niet definitief bekend, maar de verwachting is dat BSVV als gastheer voor de 35+ teams op de vrijdagavond zal fungeren.

Henk Stel is tijdens de vergadering postuum benoemd als erelid, zie hiervoor ook het afzonderlijk bericht hieronder. Tijdens de vergadering is bekend gemaakt dat de vereniging als erfgenaam benoemd is in de nalatenschap van Henk Stel. De omvang van de nalatenschap is nog niet bekend. Het bestuur heeft een oproep gedaan aan de vergadering om een commissie te vormen die wil meedenken aan de besteding van de nalatenschap. Wij zoeken mensen uit zo breed mogelijke geledingen van de club (jeugd, senioren, kantinevrijwilligers, onderhoudsploeg). De commissie wordt gevraagd om voor de najaarsledenvergadering (november) met voorstellen aan het bestuur te komen, zodat deze vervolgens op de ledenvergadering kunnen worden gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuurs- en commissiezaken

Tijdens de vergadering is afscheid genomen van A. Doek als bestuurslid voetbalzaken senioren. Hij heeft deze functie 3,5 jaar vervuld. Hij wordt bedankt voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren. De vergadering is akkoord gegaan met de benoeming van P. Hoogeveen als zijn opvolger. J. Drenth neemt afscheid als ledenadministrateur. Zij heeft deze functie vele jaren (circa 10 jaar) vervuld. Haar taken zijn inmiddels overgedragen aan C. Njagi. H. Beenker verlaat na een aantal jaren de kascontrolecommissie. De kascontrolecommissie voor seizoen 18/19 bestaat uit M. Hemmes en M. Timmermans. M. Beverdam is reservelid.

Tijdens de vergadering is besproken dat het aantal kantinevrijwilligers te klein is. Te veel komt aan op te weinig mensen. Onder deze omstandigheden is het niet mogelijk de kantineopening te garanderen. Het bestuur heeft aangegeven mogelijk tot sluiting over te moeten gaan op de zaterdag(middagen) als er geen vrijwilligers bijkomen. De vergadering betreurt dit, maar begrijpt het besluit. Kantinevrijwilligers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Henk Stel

Henk Stel postuum als erelid benoemd

Tijdens de algemene ledenvergadering op 22 mei 2019 heeft het bestuur de leden voorgesteld om Henk Stel postuum als erelid te benoemen. Henk Stel is op 8 januari 2019 overleden.

Henk Stel is jarenlang (vanaf 1955) betrokken geweest bij BSVV, met name bij het eerste elftal. Als trouw supporter ontbreekt hij op geen enkele teamfoto van het eerste elftal. Henk is de verpersoonlijking van het BSVV-motto "van iedereen, voor iedereen" geweest en heeft in die zin een enorme betekenis voor de club gehad. Daarmee verdient hij naar mening een erelidmaatschap. Wij gedenken hiermee een bijzondere man.

Het voorstel van het bestuur is op de vergadering met unanieme stemmen aangenomen. W. Tissingh, die jarenlang als bewindvoerder van Henk heeft gefungeerd, is tijdens de vergadering een bloemetje overhandigd.