In de 6e klasse R waren aanvankelijk twaalf ploegen ingeschreven, maar met de ingang van de voorjaarscompetitie zijn hier nog maar negen van over. Onder deze negen vallen nog wel het 4e en 5e van BSVV.

Nu draait het 4e, zoals het hoort met de jongere selectie, goed mee in de top van deze uitgeklede competitie. Het 5e probeert zich te handhaven en we hopen dat we volgend jaar weer normaal met genoeg ploegen de competitie in gaan. Het 4e speelde thuis tegen Zevenhuizen en won met 5-1. Zij blijven dus strijden om het kampioenschap. Het 5e moest echter aantreden tegen Peize 2 die 2e stond in de competitie, dus een zware opgave.

In de 1e helft was het 5e de bovenliggende partij, maar we konden in een paar gevaarlijke uitvallen de keeper van Peize niet verrassen om te scoren. Hier bij had deze keeper ook wel alle geluk van de wereld dat hij op bepaalde momenten op de goede plaats stond. We gingen de rust in met een 0-2 achterstand.

Omdat iedereen moet spelen kwam er een heel nieuw en jong team in het veld, wat je ook zag in de loop van de 2e helft. Ook zij konden echter de storm van Peize niet tegenhouden en de eindstand kwam te staan op 0-3 wat niet verdiend was. Volgende week, mannen, gaan we wel voor de 3 punten uit tegen ODV.

Hulde aan de scheids Jan die op deze winderige dag ons het voetballen mogelijk heeft gemaakt. Ondanks de nederlaag die niet terecht was is en blijft de sfeer in de ploeg 100% en blijven we elkaar motiveren in goede en slechte tijden.

Gr Jaap