Ook dit seizoen dient er weer een kascontrole plaats te vinden. Daarvoor hebben wij de kascontrolecommissie. Echter, bestaat deze op dit moment nog maar uit 1 lid. Onze statuten vereisen dat de kascontrolecommissie uit ten minste 3 leden bestaat. Aanvulling is gewenst en zelfs noodzakelijk.

De kascontrolecommissie onderzoekt namens de leden de wijze waarop het bestuur rekening en verantwoording heeft afgelegd over de financiële stand van zaken van de vereniging. Ben je bereid mee te kijken in de financiële huishouding van BSVV dan is dit een mooie kans. Diepgaande financiële kennis is niet vereist, een kritische blik wordt gewaardeerd.

De te beoordelen stukken worden digitaal aangeleverd en er is uiteraard de gelegenheid tot het stellen van vragen aan het bestuurslid financiële zaken en/of de financiële commissie. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd in de periode oktober-november en je doet verslag van je bevindingen op de najaarsledenvergadering op 23 november 2018. De totale tijdsbesteding wordt ingeschat op 2-4 uur.

Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het aanspreken van 1 van de bestuursleden van BSVV.