Voor seizoen 2018/2019 zal de sportverzorging bij BSVV kwalitatief worden versterkt door Fysiotherapie De Praktijk. De Praktijk houdt zich bezig met (sport)fysio- en manuele therapie vanuit 7 vestigingen waaronder bij Sportique in Bovensmilde. Fysiotherapeut Jeroen Fokkens zal hiertoe ter ondersteuning van onze verzorger André Sturre op dinsdagavond van 19:00-21:00 aanwezig zijn op onze accommodatie.

Op dinsdagavond is er een gratis inloopspreekuur voor alle BSVV-leden (tussen 19:00-21:00 uur). Voor sportblessures, maar ook voor andere lichamelijke klachten kunt u bij hem terecht. Mocht een behandeling nodig zijn dan kan deze door Jeroen worden ingepland bij Fysiotherapie de Praktijk. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u de kosten van de behandeling declareren bij de verzekering (voor kinderen tot 18 jaar vallen een aantal behandelingen per jaar onder de basisverzekering).

De Praktijk wordt ook sponsor van BSVV, hetgeen zal blijken uit een aantal uitingen op het sportpark (reclamebord en advertentie op de TV-krant). Daarnaast zal een vaste vergoeding per door BSVV-leden afgenomen behandelingen worden betaald aan BSVV. Wij verzoeken een ieder de afsprakenkaartjes van de Praktijk in te leveren bij BSVV zodat het aantal behandelingen kan worden geregistreerd. De kaarten staan niet op naam, zodat uw privacy is gewaarborgd. De kaarten kunnen worden ingeleverd aan de bar in de kantine (hiertoe zal een daartoe bestemde box worden geplaatst).

Wij zijn blij met de samenwerking met Fysiotherapie de Praktijk en vertrouwen er op dat dit zal bijdragen aan het gezond en verantwoord sporten bij BSVV.