Donkerbroek – Afgelopen zaterdag reisde het 3e af naar Donkerbroek om daar te spelen tegen het 2e van Donkerbroek. Na twee keer op achterstand (1-0 en 2-1) gekomen te zijn, wisten de mannen van Sander en Dennis toch de drie punten uit het vuur te slepen door met 2-3 te winnen door doelpunten van Nico (2) en Niels.

1e helft

De leiders van Donkerbroek hadden BSVV een week eerder zien spelen tegen FC Assen en dat was te merken aan het strijdplan van Donkerbroek. Het liet BSVV het spel maken en loerde op de counter. BSVV was een aantal keren dichtbij de openingstreffer maar de keeper van Donkerbroek hield zijn doel schoon. En als je zelf niet scoort, treedt een oude voetbalwet op en scoort de tegenstander. Zo ook vandaag toen er via een counter ineens een aantal spelers van Donkerbroek vogelvrij voor Patrick verschenen en één daarvan simpel kon binnen tikken. BSVV had vervolgens moeite een gaatje te vinden in de gesloten defensie van Donkerbroek en ging zodoende met een 1-0 achterstand richting de thee.

2e helft

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. BSVV het meeste balbezit en Donkerbroek loerend op de counter. Na 60 minuten spelen kwam het 3e langszij toen Michael Nico bediende en Nico met een bekeken lob de keeper kansloos liet. Toen Donkerbroek geel kreeg wegens natrappen rook BSVV bloed maar was het Donkerbroek dat verrassend en opnieuw de leiding nam na slecht uitverdedigen. Hierna was het Patrick met een tweetal prima reddingen die het 3e in de wedstrijd hield. Waar menigeen al dacht aan puntverlies was daar dan toch de gelijkmaker. Een vrije bal van z’n 30 meter werd door Nico snoeihard in het kruis geschoten wat hem applaus opleverde van zowel het uit als thuispubliek. Een puntje leek dan ook het hoogst haalbare vandaag, maar het was Niels die daar anders over dacht en fraai binnenschoot van afstand. Niet veel later floot de leidsman voor het einde van de wedstrijd en kon het 3e de eerste moeizame drie punten bijschrijven.

Zaterdag speelt het 3e haar eerste thuiswedstrijd tegen ONR 4. De ploeg uit Roden zal uit zijn op eerherstel gezien de 0-12 nederlaag thuis tegen GOMOS 2. Het 3e is dus gewaarschuwd.

Het duel BSVV 3 – ONR 4 begint om 14:30 uur.