Oldstars1 Oldstars2 

Wat is OldStars?
Het Nationaal Ouderenfonds werkt samen met Eredivisie en KNVB om zoveel mogelijk OldStars walking footballclubs op te zetten door heel Nederland. Het idee van OldStars walking football is ontwikkeld door de Eredivisie, het Nationaal Ouderenfonds en de VriendenLoterij met als doel de doelgroep 60-plus zowel fysiek als sociaal meer in beweging te brengen.Door samen te voetballen komen deze 60-plussers met elkaar in contact en blijven ze fitter. Het sociale component van voetbal speelt met name bij deze doelgroep een belangrijke rol. Voetbal wordt zo als middel ingezet om issues waar deze doelgroep mee kampt (gezondheidsproblemen, geen actieve maatschappelijke rol, weinig sociale contacten) bespreekbaar te maken en aan te pakken.

Deelnemers van OldStars voetballen volgens het 'walking football' principe, waarbij er niet mag worden gerend, dit om blessures te helpen voorkomen. Er zijn nog enkele andere regels: er wordt op een klein veld gespeeld, ze tegen zes en zonder keeper.

Deelnemende voetbalclubs
OldStars walking football begint iedere week met gezellig koffie of thee drinken en het bespreken van voetbal- en ander sportief nieuws. Daarna volgt het sportieve deel met ‘walking football’, kracht- en lenigheidsoefeningen. We bieden professionele begeleiding specifiek gericht op senioren. Gezellig samen zijn en werken aan een goede conditie staan voorop.

Beste BSVV 60+ Leden
Ondergetekende heeft zich via het ouderenfonds aangemeld als deelnemer van OldStars Walking Football. Op Asser Boys (Luc Rengers) na, zijn er in Assen en omstreken nog geen verenigingen die zich hiervoor hebben opgegeven. Daarom heb ik mij onder voorbehoud ingeschreven, want dit spelletje lijkt mij wel wat.

Als er in Bovensmilde en omstreken meer geïnteresseerden zijn van 60 jaar of ouder, zou ik dit initiatief graag bij BSVV opzetten. Tevens ben ik best bereid, om als contactpersoon voor BSVV op te treden, maar dan moeten zich wel minimaal 15 spelers hiervoor aanmelden. Natuurlijk moet de vereniging ook bereid zijn, om hun toestemming hiervoor te geven. Als dit allemaal meezit, ga ik natuurlijk niet bij Asser Boys voetballen, maar gewoon in Bovensmilde.

Dus nogmaals: 60+ en geïnteresseerd? Graag aanmelden, vóór 10 Augustus 2018, bij Johan de Jonge

Contactinformatie:
Whatsapp: 06 15 00 17 13 (bij voorkeur liever niet bellen)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Zaterdag 15 december 2018
Kantinedienst ochtend
08.00u-12.00u: M/ Klein-Bramel
Gastteam:
-
Bestuurslid van dienst:
H. Poelman
Kantinedienst middag
12.00u-15.30u: P. Hoogeveen
15.30u-19.00u: D. Turksma
Bestuurslid van dienst:
D. Mulder

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Zaterdag 15 december 2018

SCD '83 - BSVV
Sportpark De Boekweit
14.30u

BSVV Tweets

@BSVV1
Het laatste nieuws omtrent het eerste elftal van BSVV 1
ZZVV_nl
Het verslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Wederom winst in een uitwedstrijd voor ZZVV. In Bovensmilde we… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 14 uur geleden

BSVV1
Programma BSVV week 50 (10 dec tot 15 dec) za 15 dec 14:30 uur SCD '83 1 - BSVV 1 za 15 dec 14:30 uur BSVV 3 - ONR… twitter.com/i/web/status/1…

18 uur geleden

BSVV1
De uitslagen van vandaag: 1️⃣ BSVV1 - ZZVV 1 1-3 2️⃣ BSVV 2 - DZOH 3 2-0 5️⃣ SV Haulerwijk 3 - BSVV 5 7-0 🙎‍♀️ BSVV VR1 - Eext VR1 4-2

2 dagen geleden.

Streekradio
Door weer en wind gaan onze verslaggevers de regio door om de wedstrijden te verslaan. Vanaf 14:00 uur zijn we bij… twitter.com/i/web/status/1…

Retweeted 3 dagen geleden.