In de zomerstop blijven er altijd werkzaamheden over, om het sportpark weer in een topconditie te krijgen voor een nieuw seizoen. Maar vooral nu met deze uitmuntende droogte wordt er nogal wat extra inspanning gevraagd van onze mannen van de onderhoudsploeg.

Jaarlijks zaait de gemeente onze velden opnieuw in, zodat er in het nieuwe seizoen weer een prachtige grasmat ligt. Dit is ongeveer twee en een halve week geleden weer gebeurd, waarna we gelijk zijn begonnen met beregenen. De resultaten laten zich links en rechts zien, het wordt her en der al groen.

In heel Drenthe is nu sprake van een beregeningsverbod en nu hopen wij maar dat dit niet ook voor ons telt. Als dit wel het geval wordt, dan bestaat de kans dat de trainings-/oefenwedstrijden later moeten worden gespeeld dan gepland. Ik hoop dat jullie als voetballende leden er begrip voor hebben dat het niet anders kan.

De mannen van de onderhoudsploeg die er dagelijks mee bezig zijn (Henk, Dirk, Jans, Jakob, Jan en toezichthouder Henk) doen er alles aan om de velden in een topconditie te krijgen, zodat we op tijd weer achter de bal aan kunnen rennen. Als je tijd over hebt en je wilt deze mannen enigszins ontlasten, meld je dan bij Jaap Luit.

Dus nog even om samen te vatten: heb er begrip voor dat het momenteel allemaal niet zo loopt zoals het moet zijn.

M.v.g Jaap.Luit