Op speciaal verzoek toch maar eens even wat plaatjes geschoten van bovenstaande wedstrijd. De BSVV-Vrouwen waren na de winterstop nog steeds ongeslagen en wilden dat graag deze wedstrijd ook blijven. Groot was dan ook de schrik, dat ze de rust ingingen, met een 0-2 achterstand. Na enkele wisselingen, of er zat iets door de thee, dat weet ik niet, werd de tweede helft begonnen en voordat ik mijn plekkie weer had ingenomen, had BSVV de "Anschlusstreffer" al achter de keepster uit Beilen liggen en bleek ook, dat de Gastdames uit Bovensmilde uit een heel ander vaatje aan het tappen waren, want uiteindelijk bleef de ongeslagen status gehandhaafd, dankzij een prima 4-2 overwinning.
Er gaat een gerucht, dat bij een evt. kampioenschap, de staart van één van de Leiders, t.w.: Richard Sterken eraf gaat. Dus dames, ga ervoor en ik zal dat in de gaten houden en aanwezig zijn, wanneer dit ok daadwerkelijk gaat gebeuren. SUC6 verder.
 
Een fotoreportage van de wedstrijd BSVV VR1 - Fit Boys VR2, klik op de volgende link: BSVV VR - FIT BOYS VR om de foto's te bekijken

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Zaterdag 19 januari 2019
Kantinedienst ochtend
08.00u-12.00u: J. Jansma
Gastteam:
-
Bestuurslid van dienst:
N. Hoogeveen
Kantinedienst middag
12.00u-15.30u: J. Warries
15.30u-19.00u: R. Middelbos
Bestuurslid van dienst:
A. Doek

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Zaterdag 19 januari 2019

BSVV-Nieuwleusen SV
Sportpark Bovensmilde
14.30u