Na een afgetekende overwinning op LTC 6 van vorige week gingen we vandaag vol goede moed naar Beilen om de jaarlijkse strijd met de bij ons bekende tegenstanders van Fit Boys 4 aan te gaan. Het was prettig om eindelijk weer eens een tegenstander te treffen die ook een iets hogere gemiddelde leeftijd kent.  

Evert had ons voor de wedstrijd zijn strijdplan doorgegeven en we begonnen deze wedstrijd goed. De bal werd uitstekend in de ploeg gehouden en Fitboys stond erbij en keek erna. Toch wist de aanvoerder van Fitboys na ca een half uur via een geweldig doelpunt vanaf 20 meter onze Guido te passeren. We lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan en pakten de draad gewoon weer op.

 
Al combinerend wisten we elkaar goed te vinden en dachten dit te kunnen volhouden tot aan de rust. Nu moet de lezer van dit verslag weten dat er eens in de zoveel tijd een opmerkelijk fenomeen zich bij BSVV 4 openbaart. Dit fenomeen wordt een Tjebbetje genoemd en staat gelijk aan een prachtig eigen doelpunt. De waardering voor diegene die dit overkomt bestaat uit een halve liter koud bier in blikvorm en wordt overhandigd tijdens de eerstvolgende wedstrijd van ons 4e op zaterdag! Ook vandaag was er weer zo'n Tjebbetje en we gingen rusten met een 2-0 achterstand.
 
Na rust kon onze doelman Guido helaas niet verder vanwege een bij de warming up opgelopen duimblessure. Hij werd zeer verdienstelijk vervangen door onze multifunctionele Thijs,  (bedankt Thijs!). in de tweede helft gingen we uitstekend van start en hadden we Fitboys direct in de houdgreep. We kregen door goed spel doelrijpe kansen maar helaas wisten we de keeper van Fitboys nog niet te passeren. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden belandde de bal, nadat Fitboys eindelijk weer eens bij ons doelgebied kon komen, echter wel tussen onze verdediging en Thijs in. In een klutssituatie werd iemand van Fitboys gevloerd en en was strafschop een feit. Thijs zat er nog vlak bij maar helaas, 3-0. 
 
Toen leek de wedstrijd gespeeld ondanks een licht overwicht van ons. Door het vele werk dat we verricht hadden sloop de vermoeidheid ons elftal en we maakten kleine foutjes waardoor Fitboys zelfs nog op 4-0 kwam. Met een laatste opleving kwamen we nog door een geweldig hard werkende Rolf in de buurt van het Fitboys doel en na een assist van diezelfde Rolf was het een koud kunstje om Toch nog de 1-4 aan te tekenen. Een geflatteerde uitslag want qua kansen en zelfs een wegens vermeend buitenspel afgekeurd doelpunt van ons had een gelijkspel ook zeker tot de mogelijkheden gehoord. 
 
Einduitslag 1-4.......Toch wist ons 4e het teleurstellende gevoel snel weer om te buigen. we waren namelijk geheel volgens traditie door René en Ria uitgenodigd om de beroemde Zwiggelter gehaktbal samen met een lekker biertje te komen nuttigen bij hun onder de overkapping. Hier is de wedstrijd nog eens uitgebreid geanalyseerd. De conclusie van deze geweldige voetbaldag is dat we weliswaar de eerste en tweede helft hadden verloren maar dat we de derde helft glansrijk hebben gewonnen.!! Ik wil hierbij de spelers, de begeleiding, het management, en de supporters een groot compliment maken en ik hoop dat we de komende wedstrijden met dezelfde teamspirit de resterende wedstrijden kunnen afwerken.

Een trotse aanvoerder.