Geslaagd uitje sponsoren en club van 50 leden
 
Gisteren, zondag 11 maart, stond het uitje voor sponsoren en club van 50 leden op het programma. Met maar liefst 19 man vertrokken wij vanaf 11:15 uur vanaf De Spil naar de wedstrijd FC Groningen – PEC Zwolle. De kaarten voor deze wedstrijd waren aangeboden door mth accountants & adviseurs waarvoor dank.
 
Bij aankomst in Groningen werd bij de eerste beste verkoopkraam Henk Stel verrast door zijn maatje Ben Tingen met een sjaal en vaan van de FC. Ook kreeg hij nog een wedstrijdmagazine van Albert Mijlof. De dag kon al niet meer stuk voor onze trouwste supporter.
 
Na een leuk stukje wandelen kwamen wij aan bij de hoofdingang van de businessbalie waar de kaarten op ons lagen te wachten. Bij binnenkomst genoten de meesten van een kopje koffie en koek en anderen van een gele rakker. Niet veel later gingen we naar onze plaatsen waar wij een prima uitzicht hadden op de wedstrijd en de FC met een 1-0 voorsprong de rust in zagen gaan. In de rust, tijdens de tweede helft en na de wedstrijd genoten de meesten van de nodige consumpties aangeboden door BSVV. De FC deed er nog een schepje bovenop door met 2-0 te winnen en ons te trakteren op diverse lekker hapjes in de businessclub. Al met al dus een zeer geslaagd uitje met een leuke groep mensen die BSVV een warm hart toedragen.
 
Onze huisfotograaf Johan de Jonge was ook mee als club van 50 lid en heeft een mooie fotoserie gemaakt die te vinden is op zijn facebookpagina.
 

Door op de volgende link te klikken "Eerste activiteit Club van 50" komt op de site met de foto's.

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

22 juni 2018
Kantinedienst ochtend
-
Gastteam:
-
Bestuurslid van dienst:
-
Kantinedienst middag
-
Team ondersteuning:
-
Bestuurslid van dienst:
-