Het einde van het jaar 2017 is weer in het beeld gekomen, en dat betekende ook de laatste training vóór de winterstop. Traditiegetrouw heeft het 4e het jaar daarom feestelijk afgesloten. Ditmaal werden we daarbij vergezeld door een aantal speelsters van het Damesteam.

Deze laatste training van 2017 hebben we, zoals gezegd gezamenlijk met de dames, in toernooivorm gedaan. Dit was een enorm succes, omdat de spelers en speelsters door elkaar zijn gegooid en zo de elftallen zijn ingedeeld.

Hierna hebben we deze avond met elkaar op een gezellige manier afgesloten in de kantine, tot in de late uurtjes. Dit met wat voor ons al normaal is: de ballen gehakt uit Zwiggelte, de kaas uit Bedum en de Worst uit Bovensmilde, ditmaal ook aangevuld met worstenbroodjes en de meegenomen hartige hapjes van het Dames team. Het geheel is weggespoeld met een bijpassend drankje.

In de 1e helft van de competitie heeft het 4e elftal nog maar 6 wedstrijden gespeeld, reden diverse aflastingen etc. etc., maar we hebben toch al 6 punten behaald wat voor ons eigenlijk al heel veel is voor de winterstop. Dit is ook gekomen door een sterke verjonging die het 4e heeft doorgemaakt, maar de tegenstander is gewaarschuwd: we komen er aan.

De opkomst van onze groep was iedere week weer voortreffelijk. Gemiddeld 14 man, maar soms zelfs té veel aanwezigen. Klasse heren, hier gaan we in 2018 gewoon mee door.

 Afgelopen week kwam via de groepsapp van het ‘Bierde’ het bericht binnen dat onze werkzame strijder Frank van Liempd niet langer met ons een balletje kan samenspelen. Reden is dat hij gaat verhuizen en zich op een nieuwe sport gaat richten; de Marathon.

Bij deze willen de mannen van het 4e Frank bedanken voor de vele jaren die we samen met hem hebben gespeeld. Dit geldt tevens ook voor de andere elftallen waar hij zijn kunsten heeft vertoont.

 Bij deze wenst de Maandagavond groep en de Dames een  ieder een voorspoedig en sportief en natuurlijk een gezond 2018 Toe!

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

26 mei 2018
Kantinedienst ochtend
Johan Jansma
Gastteam:
JO-9-2
Bestuurslid van dienst:
Niels Hoogeveen
Kantinedienst middag
Roland Groenink tot 16.00 uur
Peter Louwes tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:
Aaldert Doek