Wat is de Club van 50?
De "Club van 50" is een groep mensen die BSVV een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,- doneren. Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt, op voorstel van de "Club van 50", besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald worden. Daarbij kun je denken aan activiteiten voor de jeugd, maar het geld kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een bijdrage voor een kinderhoek in de kantine, een nieuw scorebord of terrasmeubels. 

Wat krijgt u hiervoor terug?
• Vermelding van uw naam op het bord in onze kantine
• Gratis deelname aan een bijeenkomst van de “Club van 50”
• Vermelding van uw naam op de website van BSVV
• Eeuwige dankbaarheid en roem

Wie kan er lid worden van de Club van 50?
Iedereen! Denk hierbij aan de leden en oud-leden van BSVV, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die BSVV een warm hart toedraagt.
Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?
Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. In overleg met het bestuur zal bepaald worden waar de gelden naar toe gaan. Op de jaarlijks ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Hoe kan je lid worden?
Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren in het clubgebouw van BSVV of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je weten wie jou voorgingen als lid van "Club van 50", kijk dan op de website van BSVV of het bord in de kantine.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap is onbeperkt en kan jaarlijks opgezegd worden. De betaling gaat per seizoen tegelijk met de eerste incassoronde van de contributie, dat is eind juli. Opzeggen van het lidmaatschap graag voor de start van het nieuwe seizoen, dat is 1 juli.
 
Aanmelden voor de CLUB VAN 50:   AANMELDINGSFORMULIER

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

26 mei 2018
Kantinedienst ochtend
Johan Jansma
Gastteam:
JO-9-2
Bestuurslid van dienst:
Niels Hoogeveen
Kantinedienst middag
Roland Groenink tot 16.00 uur
Peter Louwes tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:
Aaldert Doek