Slagharen - BSVV reisde dit weekend af naar Slagharen voor de wedstrijd tegen Sc Lutten. Op een prachtig sportcomplex met herfstachtige omstandigheden was het al na twee minuten klaar voor scheidsrechter Vos. Hij trok zijn eerste sprint van deze middag en voelde toen is even aan zijn been, dit is een zweepslag zei hij en stopte meteen met de wedstrijd. Beide teams zochten daarom maar weer de kleedkamer op en er werd gekeken naar een vervanger. Die werd al gauw gevonden want Bert (oud voorzitter van SC Lutten), die net daarvoor het tweede van SC Lutten had gevloten, nam deze taak graag op zich.
 
Een wat amechtig BSVV had de eerste helft vooral moeite met de bewegelijke middenvelders van SC Lutten. Het was onrustig in balbezit en zocht te gauw naar de diepe bal i.p.v. even rustig de bal rond te spelen. In de 32ste minuut komt SC Lutten dan ook op een 1-0 voorsprong. Het is Ronald Kosse die de bal tegen de touwen kopt. Een terechte voorsprong voor een beter spelend SC Lutten dat opzoek gaat naar de tweede.  Die kwam er ook nog vlak voor rust. Ronald Kosse word volledig vrij gespeeld voor Daan en kan beheerst de 2-0 binnen schieten. In de allerlaatste minuut voor rust kan de bal nog op de stip. Er is een duidelijke handsbal binnen de 16 meter van SC Lutten, maar scheidrechter Bert vond het niets en zo gingen we rusten met een 2-0 stand.
 
Na de rust een beter spelend BSVV. Het zocht vaker voetballend de oplossing en ook werden er meer duels gewonnen op het middenveld. Toch is het SC Lutten dat gevaarlijker is en BSVV komt goed weg als eerst de paal word geraakt en in de rebound de lat. Halverwege de tweede helft komt BSVV er gevaarlijk uit. Nico lijkt met een steekbal door de verdediging Yerold vrij voor de keeper te spelen, maar de keeper is net wat eerder bij de bal. BSVV komt daarna nog twee keer gevaarlijk voor het doel van SC Lutten maar weet niet meer te scoren.
 
De scheidsrechter fluit voor het einde en zo is SC Lutten deze wedstrijd de terechte winnaar.
Volgende week komt de koploper ZZVV op bezoek in Bovensmilde. Een ploeg waar BSVV het vaak lastig tegen heeft. SC Lutten gaat op bezoek bij Hollandscheveld.
 
Statistieken SC Lutten – BSVV 0-2 (0-2)
32: Ronald Kosse (SC Lutten): 0-1
43: Ronald Kosse (SC Lutten): 0-2
 
Opstelling BSVV: Daan Budding, Angelo Hummel, Jordy de Groot ©, Robin Timmer, Martijn Hemmes, Rogier Deelstra, Rob Schreuder, Yerold Klein, Kaji Mohammed (Anne Vos), Nico Hoogeveen, Marten Homan (Yannick Prakken)
 
Wissels: Yannick Prakken, Anne Vos, Thomas Klein Bramel
 
Man van de wedstrijd: Jordy de Groot