Materiaalbeheer

Sommige mensen vragen zich wel eens af hoe de materiaalbeheerder er ieder jaar weer in slaagt om aan het begin van het seizoen ieder team weer te voorzien van en tas met een complete set teamkleding. Ik ga u verklappen wie hier voor verantwoordelijk is, dat bent u namelijk zelf…

Want als u of uw kind het namelijk niet inlevert, bij de leider, wie het vervolgens weer inlevert bij de materiaalbeheerder, dan kan er vervolgens aan het begin weer geklaagd worden, goh, wat slecht geregeld, maar dat is dus niet zo. Dus willen jullie A.U.B. de teamkleding inleveren bij de leider van je team, zodat er aan het begin van het seizoen gewoon weer voor een complete set kleding kan worden verzorgd.

Ballen opruimen:

Het komt vaak voor dat na de trainingen ballen niet worden opgeruimd. Het betreft hier zowel ballen die de senioren gebruiken als ballen voor de jeugd. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de ballen van de trainende teams blijven liggen iedereen van het team moeten opruimen na de training. Wil daarom elke trainer zijn verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat de ballen na elke training door de groep worden opgeborgen?

De onderhoudsgroep moeten nogal eens achtergebleven ballen opruimen, ondanks dat dit niet hun taak is. Als ze dit niet zouden doen, kan iedereen de ballen meenemen of worden ze gebruikt voor andere doeleinden. Elk jaar komen we weer ballen tekort, dus wees er zuinig op. De ballen zijn een kostbaar bezit.

Zorg er op wedstrijddagen voor dat alle ballen na het inspelen ook weer op geborgen worden. Dat verkleint de kans dat ze verdwijnen. Bedankt voor de medewerking. 

Materiaalbeheerder BSVV:  H. Louwes sr.    
Materiaalbeheerder bereikbaar via:       06-46686748
   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.