Ledenadministratie

 

Aanmelden, overschrijven, hoe werkt het ook alweer?


Het einde van het voetbalseizoen is voor velen in zicht. De laatste wedstrijden en toernooien van het seizoen 2017/2018 worden gespeeld en daarna vakantie!!
Een aantal mensen weet al dat ze volgend jaar stoppen met voetballen of bij een andere vereniging gaan spelen. Waar moet je je aan houden om dit op tijd geregeld te hebben?

Opzeggen:

Voor 15 juni stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierin vermeld je je naam en geboortedatum. Wanneer aan alle financiële verplichtingen voldaan is zal het lidmaatschap beëindigd worden. Zijn niet alle financiële verplichtingen voldaan dan kan het lidmaatschap niet beëindigd worden.

LET OP; Er is een storing in het digitale formulier om op te zeggen. Je kan nu alleen opzeggen door een mail te sturen. Wanneer je geen bevestiging hebt gehad ben je niet afgemeld.

Overschrijven van BSVV naar een andere vereniging:

Meld je voor 15 juni aan bij de nieuwe vereniging. Deze zal je inschrijven en daardoor wordt je lidmaatschap bij BSVV beëindigd. Ook hier geldt dat de overschrijving niet goedgekeurd wordt wanneer je niet voldaan hebt aan de financiële verplichtingen.

Overschrijven van andere vereniging naar BSVV:
Meld je aan door middel van het digitale aanmeldformulier welke te vinden is op de site van BSVV. Je wordt door de ledenadministratie aangemeld en er komt een verzoek bij je oude vereniging om je lidmaatschap daar te beëindigen. 

Verder belangrijke data:

Van 1 t/m 3 juli verwerkt de KNVB alle overschrijvingsverzoeken.
Van 1 t/m 12 juli zijn teams niet zichtbaar in Sportlink en op voetbal.nl.
13 juli wordt bekend welk team in welke poule speelt.
27 juli wordt de bekerindeling bekend gemaakt.
10 augustus wordt het bekerprogramma bekend gemaakt.
31 augustus wordt het programma van de competitie vrij gegeven.
Van 21 juni t/m 31 oktober is het mogelijk om de spelerspasfoto te wijzigen.

Ingeschreven teams seizoen 2018/2019:

Voorlopig zijn de volgende teams bij de KNVB ingeschreven voor het volgende seizoen; JO19, JO15, JO13, JO12, JO11, MO11, JO9 en JO8. Een eventuele samenwerking met Smilde '94 voor de leeftijdscategoriën JO19 & JO17, zoals in de ALV van 23 mei aangekondigd, krijgt geen verdere opvolging.

Indeling Jeugdteams seizoen 2018/2019:

Op basis van de (laatste) aan- en afmeldingen zal het jeugdkader een voorlopige indeling maken. Zodra deze bekend is zal deze per mail worden verzonden. Zorg er daarom voor dat je met het juiste mailadres staat ingeschreven bij BSVV.

Bestuur & Ledenadministratie BSVV