Fred Grit noemde BSVV ooit een kuuroord met ruimte voor sport, gezelligheid en saamhorigheid. De plek waar hij elke week graag naar toe gaat. De afgelopen weken vroegen we ons af of ons kuuroord op de zaterdagmiddagen de deuren wel weer kon openen vanwege een personeelstekort. Gelukkig is dat helemaal opgelost! 

Helaas moeten we het zonder Fred doen die in het ziekenhuis ligt vanwege een zware longoperatie. Toch hoorde ik zijn naam vaak langs komen en kon ik het niet nalaten om de titel ‘kuuroord’ weer eens te gebruiken. Zet hem op Fred, we missen je gortdroge humor en gezelligheid! 

Bij aanvang van een nieuw voetbal seizoen vragen we ons altijd af of we er helemaal klaar voor zijn. Eerlijk gezegd moet ik (bescheiden) opmerken dat het me niet echt tegen valt. Al zijn er wat kleine aandachtspuntjes. Zo haalde menig speler strompelend en leeg gespeeld het eind van de wedstrijd en bekende Nico Hoogeveen dat het de vakantiekilo’s waren die hem dwars zaten. Nou Nico…. Ik vond het wel meevallen. Ik heb ook voorbeelden gezien van –ik schat- zo’n vijftien kilo… 

Dan even tijd voor wat complimenten, mensen die achter de schermen hard werken zodat er gevoetbald kan worden. Mijn complimenten voor de onderhoudsploeg, de schoonmakers, materiaalbeheer, de fotograaf, de webmasters en onze trouwe Jack die de doordeweekse avonden de bardiensten weer als vanouds heeft opgepakt. En natuurlijk al die anderen die altijd klaar staan voor BSVV. Mensen geweldig dat jullie er weer zijn, zonder jullie geen voetbal bij BSVV. Ik hoop jullie –met aanhang- de 29e te zien op de vrijwilligersavond. 

Genoeg voor vandaag…. Maar nog één belangrijke mededeling.

 

Maandag 11 september 2017 wordt erevoorzitter Jan Hagedoorn 85 jaar. Een kaartje of bloemen zal Jan vast heel leuk vinden. Zijn adres is; Prinses Beatrixstraat 9/7, 9422HH te Smilde. Natuurlijk wensen we hem via deze weg een hele fijne verjaardag!

Jan Drenth | Voorzitter BSVV