Bestuur & Commissieleden BSVV

Hieronder ziet u de functies en namen van de bestuursleden en de commissieleden die onder het verantwoordelijke bestuurslid vallen.

 

Functie Naam Tel./mob nr. Emailadres
Voorzitter  Dhr. R. Klein   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Dhr. P. Hoogeveen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Dhr. R. Timmer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersoon  Dhr. W. Klaucke  06-51891544 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster Dhr. R. Offereins  06-29371435 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Programmaboekje  Dhr. J. Radix     
       
Secretaris/vice voorzitter  Mw. A. Eleveld   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat senioren  Dhr. D. Mulder  06-15385871 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat jeugd Dhr. D. Mulder 06-15385871 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechters coördinator  Mw. A. de Groot    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Financiële zaken Dhr. G. Gelling   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie financiële zaken Dhr. L. Smit   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Commissie financiële zaken Mw. J. Warries    
Ledenadministratie Mw. C. Njagi   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Voetbalzaken senioren  Vacature   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Consul  Dhr. D. Mulder  06-15385871 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdtrainer  Dhr. B. Batterink    
Verzorger  Dhr. A. Sturre 06-30392247 sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Voetbalzaken jeugd  Dhr. N. Hoogeveen 06-27584284 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator A-B + Gastteam Dhr. T. Klein Bramel   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator C-D + Pupil vd week Dhr. R. Kremer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator Kab-F-E Dhr. W. J. de Vries  06-11608773  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Coördin. Evenementen & toernooien Dhr. W. Klaucke 06-51891544  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijwilliger Evenementen & toernooien Dhr. B. Boersma    
Technisch jeugdcoördinator  Dhr. J. de Groot     
Kantine- & Vrijwilligerszaken Mw. C. Bouman    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderhoud  Dhr. J. Buist     
Materiaalbeheer  Dhr. H.Louwes sr.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantine inkoop      

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Zaterdag 25 januari 2020
Kantinedienst ochtend
08.00u-12.00u: S. Hulshof
Gastteam:
JO10-1
Bestuurslid van dienst:
N. Hoogeveen
Kantinedienst middag
12.00u-15.30u: -
15.30u-19.00u: -
Bestuurslid van dienst:
D. Mulder