Sponsoring BSVV

Waarom sponsoring?

Bij de voetbalvereniging BSVV staan gezelligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel. Prestaties zijn en blijven echter een belangrijke drijfveer, zowel sportief als organisatorisch.

Prestaties waar u zich als bedrijf mee kan identificeren en waarmee wij u meerwaarde kunnen bieden.

Bij clubs met een ambitieus en actief bestuur of clubs die prestatieteams hebben, zijn er vaak genoeg plannen en ideeën om activiteiten te ontplooien die het nodige geld kosten.

Hoe groter de wens, des te groter de noodzaak om extra financiën te verwerven. Sponsoring is dan één van de mogelijkheden om dat te verwezenlijken. Maar voordat de handtekeningen onder het sponsorcontract worden gezet is er meestal een hele geschiedenis aan vooraf gegaan. 

Sponsoren BSVV

Sponsoren zijn erg belangrijk voor de voetbalclub, omdat het de nodige extra financiën oplevert.

Kosten kunnen helaas niet alleen worden gefinancieerd met de binnenkomende contributies. We zijn daarom altijd op zoek naar sponsoren. Deze stellen ons in staat om op goed niveau met de sport bezig te zijn: we kunnen goede materialen kopen en deze inzetten voor de ontwikkeling van de jeugd of de senioren teams. We willen alle teams in staat stellen met goed materiaal te spelen en te trainen.

Omdat de financiële ruimte er niet altijd is om extra dingen te organiseren voor onze leden, is een bijdrage van sponsoren erg belangrijk. De vereniging BSVV is hun trouwe sponsoren dan ook erg dankbaar voor deze ondersteuning. 

Met behulp van onze huidige sponsoren hebben we al veel bereikt. Desondanks zijn nieuwe sponsoren altijd welkom.

Sponsorplan & contactpersoon BSVV

Inkomsten via sponsoring is voor de vereniging een welkome aanvulling op het budget. Net zo goed als vrijwilligers zijn er ook sponsors nodig om de vereniging draaiende te houden. Het belangrijkste doel van sponsoring is om financieel krachtiger te worden. Het beleidsplan zal dus gericht moeten worden op potentiële sponsors. De vereniging zal het aantrekkelijkst zijn als zij een goed sponsorpakket aanbied. De sponsor wil via deze weg zijn imago versterken.

Klik op logo pdf-doc om het BSVV sponsorplan 2017 -2018 te openen

 
   
Voor contact over sponsoring:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

De hoofd- & subsponsoren

De hoofd- & sub sponsoren van de verschillende teams worden vermeld op de pagina van het gesponsorde team.

De sponsoren die voorheen in het clubblad adverteerden zijn nu op deze website onderaan de pagina's geplaatst. Met een klik op één van deze sponsoren, wordt u doorverwezen naar hun eigen website of naar een grotere advertentie.

 

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

24 maart 2018
Kantinedienst ochtend
Janet Drenth
Gastteam:
JO-15-1
Bestuurslid van dienst:
Thomas Klein Bramel
Kantinedienst middag
Marieke Mulder tot 16.00 uur
Bianca Wolf tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:
Willem Veldhuis