Dit seizoen is bij BSVV een vrouwen seniorenteam gestart. Het team wordt getraind door Leo Warries en de wedstrijdbegeleiding is de verantwoordelijkheid van Piet Jaap Loonstra en Richard Sterken. Het team bestaat uit maar liefst 28 dames en er wordt getraind op maandag en woensdag vanaf 19:45. Zaterdag was de eerste thuiswedstrijd en dat was een prima gelegenheid om het team te presenteren in de nieuwe tenues. Dolmans Landscaping is de komende 3 seizoen tenuesponsor van de dames. Roelf Schuiling, regiomanager van Dolmans in Beilen was aanwezig op de bloemen in ontvangst te nemen en met het team op de foto te gaan.
 
Trainingspakkensponsor zijn Multitraining Bovensmilde, Ben Tingen Personal Training, Niels Slaapcomfort en Snurky.nl. Ook met hen is een 3 jarige overeenkomst afgesloten. Niels Vanderveen en Ben Tingen waren namens de sponsoren aanwezig om met de dames op de foto te gaan.

Foto's zie: vrouwenteam 

Met de hulp van deze sponsoren en het technische kader maakt het vrouwenvoetbal een nieuwe start en vormen zij een volwaardig onderdeel van de seniorenafdeling van BSVV. Indien de belangstelling blijft stijgen kan op termijn zelfs worden gestart met een tweede team. Ben je als dame geïnteresseerd in voetbal en wil je spelen en trainen bij een gezellige club, kom dan eens langs op de maandag of de woensdagavond! De BSVV dames speelden zaterdag hun 2e bekerwedstrijd tegen Dwingeloo die nipt met 2-3 verloren werd.

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Kantinedienst ochtend
28-10-2017

Janet Drenth
Gastteam:
JO-13-1G
Bestuurslid van dienst:
Thomas Klein Bramel
Kantinedienst middag
28-10-2017

Marieke Mulder  tot 16.00 uur
Bianca Wolf tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:
Jan Drenth

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Zaterdag: 28-10-2017
Hardenberg'85 - BSVV 1
Aanvang: 15.15 uur
Sportpark "Baalderveld"
Hondsdraf 2C
Hardenberg