Kantine- & vrijwilligerszaken

 

De kantine

Binnen de vereniging neemt de kantine een zeer belangrijke plaats in. Zowel voor als na de wedstrijden vinden spelers en toeschouwers hier een gezellige ontmoetingsplaats. Ook vormt de exploitatie van de kantine een belangrijke bron van inkomsten voor BSVV. De omzet wordt gebruikt om de vereniging financieel draaiend te houden. Geen wonder dat de kantine medewerk (st) ers een bijzondere plaats innemen binnen de vereniging.

Van maandag- tot en met vrijdagavond en op zaterdag, de wedstrijddag, zijn velen in touw om alle bezoekers te voorzien van een natje en een droogje. Daartoe hebben deze vrijwilligers de beschikking over een uitstekend geoutilleerde keuken, een bar, beiden met een tappunt. Met hun ‘antenne’ voor sfeerverhogende activiteiten zorgen de kantinemedewerkers mede voor de gezelligheid in onze kantine. En dat is te merken aan de grote aantallen spelers, niet-spelende leden, sponsors, vrijwilligers en supporters die de kantine continue bevolken. De kantine is het bruisende hart van BSVV, ook als er niet wordt gevoetbald!

Voor meer informatie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beleidsregels & sluitingstijd kantine

Voor de maandag t/m vrijdag avond geldt:

• De bar/tap sluit uiterlijk om 23:30 uur.

• De kantine sluit uiterlijk om 24:00 uur.

Voor de kaart-, dartavonden en evenementen geldt:

• De bar/tap sluit uiterlijk om 00:30 uur.

• De kantine sluit uiterlijk om 01:00 uur.

Voor de zaterdag geldt:

• De keuken sluit om 18:00 uur.

• De bar/tap sluit om 18:30 uur.

• De kantine sluit uiterlijk om 19:00 uur.

Bij clubactiviteiten wordt:

• Geen alcohol geschonken tijdens het jeugd (voetbal) programma

• Geen alcohol geschonken voor 12.00 uur.

• Geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar.

• Er in de kantine en MFA niet gerookt.

Het is niet toegestaan:

• De kantine of het dorpshuis met voetbalschoenen te betreden.

• Glaswerk mee te nemen naar het terras, velden en kleedkamers.

• Alcoholhoudende drank buiten de kantine te nuttigen dan alleen op het terras.

• Zelf meegebrachte etenswaren en/of dranken in de kantine of op het terras te nuttigen.

• De Sportzaal te betreden zonder reservering of voorafgaande toestemming van de beheerder

Verder:

• Consumpties en etenswaren worden contant afgerekend.

• De tafels worden na gebruik opgeruimd.

• Lege glazen, flesjes en borden worden naar de bar teruggebracht.

• Afval wordt in de daarvoor bestemde afvalemmers gestort.

• Personen die agressief of ongewenst gedrag vertonen worden verwijderd.

• Bij calamiteiten de beheerder of leidinggevende waarschuwen

• Alleen dienstdoend barpersoneel heeft toegang achter de bar

• Alcohol wordt geschonken tot een half uur voor sluitingstijd

* In overleg en na toestemming van de MFA beheerder en/of het BSVV bestuur kunnen incidenteel afwijkende openingstijden worden vastgesteld. Voor elke gebruiker geldt dat het na 01.00 uur niet toegestaan

Voetbalsokken BSVV

Een paar voetbalsokken geel/zwart gestreept zijn te koop aan de bar.

Één paar kost € 10,00

BSVV en de vrijwilligers, ze kunnen niet zonder elkaar!

De vrijwilligers bij BSVV functioneren zonder twijfel als de motor van onze vereniging. Zonder vrijwilligers, zo weten we allemaal, zijn er geen schone kleedkamers, geen versnaperingen in de kantine, geen wedstrijdverslagen, en ga zo maar door. Gelukkig willen dagelijks tientallen mensen, voor en achter de schermen, werkzaamheden verrichten voor de club.

Vaak met heel veel liefde voor de club. BSVV realiseert zich dat in de huidige omstandigheden, waarin iedereen druk lijkt en mensen weinig vrije tijd hebben, de BSVV - vrijwilligers zijn een uniek en onbetaalbaar goed, dat met alle zorg van de wereld gekoesterd moet worden. Vrijwilligers zijn niet alleen onmisbaar voor de vereniging, ook het verenigingsleven zelf wordt door steeds meer mensen gewaardeerd en het lijkt er op dat mensen ook niet meer zonder de vereniging kunnen!

Gelukkig maar, want zo houdt BSVV een frisse vrijwilligersbrigade waarin jong en oud zijn vertegenwoordigd! Hoewel de toekomst van het verenigingsleven in het algemeen somber wordt ingeschat, vertrouwt BSVV op de betrokkenheid van de leden.Van het verplicht stellen van 'vrijwilligerswerk', is helaas ook niet aan onze vereniging voorbij gegaan maar laten we eerlijk zijn: aan zo'n bruisend verenigingsleven wil toch iedereen graag zijn steentje bijdragen? 

Voor meer informatie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BSVV zoekt kantinebeheerders

Voor het nieuwe voetbalseizoen zoekt BSVV twee enthousiaste kantinebeheerders die op zaterdagen de drijvende kracht willen zijn in onze kantine, en samen met de vrijwilligers gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel hebben.
 
De kantinebeheerders zijn de spil van de kantine. Ze weten wat er leeft, kunnen snel schakelen en zorgen voor goede communicatie met vrijwilligers en gasten. Ze zijn betrokken bij activiteiten en coördineren alles wat nodig is voor een gastvrije en gezellige sportkantine op zaterdagen en incidenteel bij activiteiten.
 
BSVV kiest bewust voor twee kantinebeheerders zodat je niet iedere zaterdag aanwezig hoeft te zijn. Eén keer per veertien dagen heb je dienst. In de ochtend ben je bereikbaar voor coördinatie en ’s middags heb je bardienst. Je ondersteunt dan vrijwilligers, werkt achter de bar en leidt alles in goede banen.
 
Als leukste voetbalclub van heel Bovensmilde heeft BSVV de kantinebeheerders natuurlijk ook wat te bieden. Je kan rekenen op gezelligheid, een leuke sfeer, samenwerken met enthousiaste mensen en een vrijwilligersvergoeding van maximaal € 1500,- per jaar.
 
Interesse of wil je meer weten? Lees de functieomschrijving op onze website www.bsvv.nl of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

24 maart 2018
Kantinedienst ochtend
Janet Drenth
Gastteam:
JO-15-1
Bestuurslid van dienst:
Thomas Klein Bramel
Kantinedienst middag
Marieke Mulder tot 16.00 uur
Bianca Wolf tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:
Willem Veldhuis