Disclaimer BSVV

De door BSVV aangeboden informatie en/of diensten op haar website www.bsvv.nl worden door de gebruiker geheel op eigen risico gebruikt. De website van BSVV heeft als doelstelling de gebruiker te voorzien van informatie betrekking hebbende op de vereniging.

Alle informatie op deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvoldoende en/of up-to-date is. Noch de webmasters noch BSVV zijn verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen van onjuist gebruik.

Het is dan ook aan te bevelen altijd de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie/gegevens te verifiëren bij het bestuur van BSVV voordat u overgaat tot het ondernemen van acties.

Diverse links op deze website voeren naar informatiebronnen die worden bijgehouden door derden en waarover de vereniging BSVV geen controle heeft. Hiervoor kunnen/willen wij als vereniging geen enkele verantwoordelijkheid nemen, zo ook de webmasters niet.

B.S.V.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.bsvv.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.bsvv.nl te kunnen raadplegen.

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Kantinedienst ochtend
28-10-2017

Janet Drenth
Gastteam:
JO-13-1G
Bestuurslid van dienst:
Thomas Klein Bramel
Kantinedienst middag
28-10-2017

Marieke Mulder  tot 16.00 uur
Bianca Wolf tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:
Jan Drenth

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Zaterdag: 28-10-2017
Hardenberg'85 - BSVV 1
Aanvang: 15.15 uur
Sportpark "Baalderveld"
Hondsdraf 2C
Hardenberg