Bestuur & Commissieleden BSVV

Hieronder ziet u de functies en namen van de bestuursleden en de commissieleden die onder het verantwoordelijke bestuurslid vallen.

De personen in de blauwe rijen met een *  asteriskteken voor de functie zijn bestuursleden. 

Functie Naam Tel./mob nr. Emailadres
*Voorzitter  Dhr. J. Drenth    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Dhr. P. Hoogeveen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Dhr. R. Timmer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vertrouwenspersoon  Dhr. W. Klaucke  06-51891544 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster  Dhr. L. de Boer  06-29806750 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webredacteur (social media) Dhr. R. Offereins  06-29371435 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Programmaboekje  Dhr. J. Radix     
       
*Secretaris/vice voorzitter  Dhr. H. Poelman    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat senioren  Dhr. D. Mulder  06-15385871 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdsecretariaat jeugd Dhr. D. Mulder 06-15385871 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scheidsrechters coördinator  Mw. A. de Groot    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
*Financiële zaken Dhr. G. Gelling   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissie financiële zaken Dhr. L. Smit   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Commissie financiële zaken Mw. J. Warries    
Ledenadministratie Mw. J. Drenth   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
*Voetbalzaken senioren Dhr. A. Doek    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Consul  Dhr. D. Mulder  06-15385871 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdtrainer  Dhr. A. Visser    
Verzorger  Dhr. G. Koerts  06-30628218 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
*Voetbalzaken jeugd  Dhr. N. Hoogeveen 06-27584284 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator A-B + Gastteam Dhr. T. Klein Bramel   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator C-D + Pupil vd week Dhr. R. Kremer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcoördinator Kab-F-E Dhr. W. J. de Vries  06-11608773  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Coördin. Evenementen & toernooien Dhr. W. Klaucke 06-51891544  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch jeugdcoördinator  Dhr. J. de Groot     
*Kantine- & Vrijwilligerszaken Dhr. W. Veldhuis    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderhoud  Dhr. J. Buist     
Materiaalbeheer  Dhr. H.Louwes sr.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantine inkoop Dhr. B. Feijen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor jeugdafd.

Zaterdag crew

Kantinedienst ochtend

?
Gastteam:

Bestuurslid van dienst:
Kantinedienst middag

tot 16.00 uur
tot 19.00 uur
Team ondersteuning:
Zie rooster ass. kantinedienst
Bestuurslid van dienst:

Webshop BSVV

Volgende wedstrijd

Dinsdag 16 januari 2018
Oefenwedstrijd
Asser Boys 1 - BSVV 1
Aanvang: 20.00 uur